De werkwijze

Als u interesse heeft in hondenuitlaatservice de Tweeling, kunt u contact opnemen met mij. Dan kunnen we een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

Tijdens dit gesprek kan ik kennis maken met u en uw hond(en) en bespreken we de algemene voorwaarden. Na dit gesprek kan er een afspraak gemaakt worden voor de proefwandeling. Tijdens de proefwandeling neem ik de hond mee en kijk ik of de hond in de groep past. Nieuwe honden zullen de eerste keer aangelijnd mee wandelen. Daarna beslist u of u uw hond bij de uitlaatservice wilt aanmelden. 

Als uw hond mee mag met mijn hondenuitlaatservice, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die u krijgt. Dan tekent u de overeenkomst en, indien nodig, een sleutelcontract. Ik hou uw huissleutel in beheer om uw hond te kunnen ophalen als u zelf niet thuis bent. Ik ga zorgvuldig met uw huissleutel om en deze wordt niet voorzien van adres.

Ook krijgt iedere hond die mee mag met Hondenuitlaatservice de Tweeling een eigen penning (en eventueel halsband) in bruikleen met daarop mijn logo en telefoonnummer. Ook heb ik een aantal gps trackers die ik kan gebruiken bij uw hond mocht dit nodig zijn. 

Natuurlijk heb ik ook genoeg hondensnacks bij me! Ik geef gevriesdroogde hondensnacks van onder andere Thrive ProReward en Caniland. Deze snacks zijn Graanvrij en 100% runderlever, kip of eend, zonder enige toevoegingen.

De honden worden opgehaald in een speciaal ingerichte bus met airco en dakventilatie. In deze bus zijn ingerichte hokken voor de honden en een EHBO setje aanwezig. De hokken worden minimaal 1 keer per week grondig gereinigd en ontsmet.
Een wandeling duurt minimaal een uur. Elke wandeling gaan we naar het bos, park of het strand. Na de wandeling worden de honden weer thuis gebracht.

Natuurlijk hou ik ook rekening met puppy’s die nog niet zo lang mogen lopen. Hier heb ik een speciale hondenbuggy en draagtas voor aangeschaft. Zo kan een pup toch mee om ervaring op te doen. En wanneer de pup genoeg gelopen heeft kan hij in de buggy of tas. Hierdoor zijn puppy’s al welkom vanaf het moment dat ze volledig ingeënt zijn!

Voor klanten van de uitlaatservice is er kleinschalige dagopvang mogelijk. Hier zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus snel reserveren is gewenst. Als u gebruik wilt maken van de dagopvang kunt u uw hond s’ochtends brengen. Of ik kom, in overleg, de hond ’s ochtends bij u thuis ophalen en gaat de hond mee met de roedelwandeling. Na de roedelwandeling gaan de dagopvang honden met mij mee naar huis. Aan het einde van de dag kunt u uw hond bij mij thuis weer ophalen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld pyppy’s die nog niet (lang) alleen kunnen zitten! 

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.